Skip to main content
MenyStäng

Införande av OmaPosti

Ladda ner OmaPosti-appen och använd Postens tjänster var du än rör dig. Appen kan laddas ner för iOS- och Android-operativsystem.

För att använda OmaPosti, logga in med ditt Posti-användarnamn. Skapa användarnamn.

Ladda ner OmaPosti-appen och använd Postens tjänster var du än rör dig. Appen kan laddas ner för iOS- och Android-operativsystem.

googleplay

appstore

Om OmaPosti-tjänsten

Samla alla dina fakturor på ett ställe och följ enkelt upp dina paket. OmaPosti är vardagens gränssnitt!

Du kan samla och styra alla dina pappersfakturor till OmaPosti. De fakturor som kommer till Netposti styrs automatiskt till OmaPosti. Andra fakturor som du fått lägger du enkelt in genom att ta en bild på fakturans streckkod med telefonen. Om du är kund hos OP, kan du betala fakturorna direkt i OmaPosti med hjälp av Pivo. Att använda OmaPosti och betala fakturor som kommit dit är snabbt, säkert och avgiftsfritt. Appen påminner om förfallodatum och arkiverar fakturorna.

Med hjälp av OmaPosti kan du följa upp paket som är på väg till dig. Appen visar leveransens faser och påminner dig när paketet finns att hämta. När du ska skicka paket kan du köpa sändningen smidigt i OmaPosti. Och om du betalar för transporten av ditt paket i OmaPosti sparar du upp till 5 €.