Skip to main content
ValikkoSulje

Kotimaan kirjeet Priority- ja Economy-nopeuksilla

Kirje on joustava ja edullinen ratkaisu yksilölliseen, erottuvaan ja tehokkaaseen viestintään ja esimerkiksi laskutukseen.

Kenelle palvelu sopii?

Postin kirjepalvelut sopivat kaikenlaisille ja -kokoisille yrityksille. Olipa lähtevien kirjeiden määrä viikossa joitakin kymmeniä tai tuhansia, löydät palveluistamme sinulle sopivan ratkaisun.

Hyödyt

Saat varman ja luotettavan valtakunnallisen jakelun kaikkiin talouksiin ja yrityksiin, myös postilokero- tai yrityspostinumero-osoitteisiin. Tämän saat vain meiltä: Jos osoite on virheellinen tai vanhentunut, teemme kirjeelle osoiteselvityksen ja toimitamme sen vastaanottajan voimassa olevaan postiosoitteeseen ilman erillistä kustannusta. Jos oikea osoite ei selviä, palautamme kirjeen sinulle.

Kirjeellä on erinomainen huomioarvo. Se koetaan hyvin henkilökohtaiseksi ja siksi se avataan ja sisältöön tutustutaan. Jos haluat, että kirjeesi kulkee joutuisasti, valintasi on Priority, joka on perillä toiseen arkipäivään mennessä. Kiireettömämmille postituksille sopiva vaihtoehto on edullinen Economy, joka on vastaanottajalla neljänteen arkipäivään mennessä.

  • Viestit perille luotettavasti ja varmasti
  • Valitse kulkunopeus tarpeen mukaan
  • Osoiteselvitys ilman lisäkustannuksia

Priority- ja Economy-kirjeet

Kotimaan Yrityskirje kulkee Priority- tai Economy-kirjeen nopeudella. Economy-kirje on vastaanottajalla pääsääntöisesti lähettämisestä neljäntenä, Priority toisena arkipäivänä. Kirjeille löytyy erilaisia maksu- ja postitustapoja, joiden avulla teet yrityksesi arjesta sujuvampaa

Vakiokirje - hintaetua konekelpoisuudesta

Vakiokirje sopii määrämittaisten ja koneluettavien viestien, kuten laskujen, lähettämiseen. Vakiokirje kulkee Priority- tai Economy nopeudella. Kun suunnittelet kuoren ulkoasua tai teet materiaalihankintaa, ota huomioon Postin koneellisen käsittelyn palvelukohtaiset vaatimukset.

Lähetätkö yli miljoona vakiokirjettä vuodessa?

Löydä yrityksesi tarpeeseen sopivat lähettämisen palvelut

Lähetä ilman sopimusta

Nopeaan ja satunnaiseen pakettien lähettämiseen

  • Kun lähetät alle 20 pakettia kuukaudessa
  • Kiinteä hinta / paketti, maksa verkossa heti
Lähetä sopimuksella

Toistuvaan pakettien ja rahdin lähettämiseen

  • Kun lähetät yli 20 pakettia kuukaudessa
  • Toistuvaan rahdin lähettämiseen
  • Hinnoittelu perustuu lähetysten määrään, maksu laskulla