Skip to main content
ValikkoSulje
Sopimuksella

Express-rahti

Ota käyttöösi Express-rahti palvelu, kun haluat toimittaa suurikokoisia lähetyksiä tai paketteja valmiissa kuljetusyksikössä paketista tutulla osoitekortilla. Kuljetusalustana on rullakko tai lava.

Express-rahti palvelulla tavoitat noin 90 % Suomen yrityksistä seuraavaksi työpäiväksi. Keskimäärin 97 % rahtilähetyksistä jaetaan 5 päivänä viikossa yön yli -palveluna.

Tee sopimus Postin kanssa lähetysten säännöllisestä noutamisesta tai tilaa yksittäinen nouto lähetyserällesi. Käytössäsi on Posti SmartShip, jolla tulostat osoitekortit, lähetät EDI-sanoman ja teet noutotilauksen. Kun teet noutotilauksen klo 12:een mennessä, noudamme lähetyksesi tilauspäivänä.

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle klo 16:een mennessä. Tarkemmat kuljetusajat toimitusaikakyselystä

  • Rahtipalvelulla tavoitat noin 90 % Suomen yrityksistä seuraavaksi työpäiväksi
  • Keskimäärin 97 % rahtilähetyksistä jaetaan 5 päivänä viikossa yön yli -palveluna
Saatavilla olevat lisäpalvelut
Samana päivänä 00

Nopein kuljetuspalvelu paikalliseen tarpeeseen. Noudamme lähetyksesi aamulla sovittuna aikana, ja toimitamme perille vastaanottajalle saman työpäivän aikana.

Aamuksi 09

Kuljetamme lähetyksen vastaanottajalle seuraavaksi työpäiväksi klo 9 mennessä. Palvelu toimii isoimmilla kaupunki- ja taajama-alueilla.

Illaksi 21

Soveltuu erityisesti kuluttajaosoitteisiin jaettaville lähetyksille. Vastaanottajan kanssa sovitaan jakeluajankohta. Suurimmissa kaupungeissa lähetys kannetaan vastaanottajan huoneistoon ja palvelu toteutetaan klo 21 mennessä. Muilla paikkakunnilla lähetykset toimitetaan klo 16 mennessä ja kuski avustaa kantamisessa sisään.

Paperinen saapumisilmoitus

Lähetyksen vastaanottajalle toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä.

Postiennakko

Perimme lähettäjän määrittelemän maksun vastaanottajalta lähetyksen toimitushetkellä. Postiennakko on asiakkaallesi nopea tapa maksaa ja yritykselle varma keino varmistaa maksusuoritus.

Henkilökohtaisesti luovutettava

Lähetys luovutetaan ainoastaan lähetyksessä mainitulle henkilölle. Lähetyksen hakijan henkilöllisyys tarkistetaan, ja todisteeksi käy ajokortti, passi tai kuvallinen henkilötodistus. Vastaanottajaan otetaan yhteyttä ennen reitin alkua tai vähintään tunti ennen saapumista vastaanottajalle.

LQ kuljetus

Palvelu mahdollistaa vaarallisten aineiden kuljetuksesta (VAK) annetussa laissa säädetyn rajoitetussa määrin pakattujen vaarallisten aineiden lain mukaisen kuljettamisen esim. aerosoleja tai tuulilasinpesunestettä.

Vaarallisten aineiden kuljetus

Palvelu mahdollistaa vaarallisten aineiden ja esineiden lain mukaisen kuljettamisen.

Lämminkuljetus

Kuljetamme tuotteet lämmitetyssä kuormatilassa kuljetus- ja terminaaliverkoston jokaisessa vaiheessa. Lähetykset kuljetetaan lämmitetyssä (> +0 astetta) kuormatilassa. Lämminkuljetuspalvelu on saatavilla arkipäivisin 1.10.–30.4.välisenä aikana.

Purku kuljetuspakkauksesta

Lähetys puretaan kuljetusalustalta, pakkausmateriaalit kuljetetaan pois ja hävitetään asianmukaisesti.

Purku tuotepakkauksesta

Lähetys puretaan kuljetus- ja tuotepakkauksesta yhteen paikkaan, pakkausmateriaali kuljetetaan pois ja hävitetään asianmukaisesti.

Soitto ennen jakelua

Otamme vastaanottajaan yhteyttä puhelimitse ennen toimitusta ja ilmoitamme jakeluajankohdan.

Luovuttaminen ilman vastaanottajan kuittausta

Kuljetamme lähetyksesi vastaanottajan osoitteeseen, vaikka vastaanottaja ei ole paikalla. Jätämme lähetyksen suojaisaan paikkaan.

Sähköinen ennakkoilmoitus

Lähetämme ennakkotiedon jaettavasta lähetyksestä lähettäjän EDI-sanomassa ilmoittamaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Täsmäpaikkakuljetus

Toimitamme lähetyksesi vastaanottajan luona sovittuun paikkaan, esimerkiksi sisälle myymälään tai työhuoneeseen. Vastaanottajan kanssa sovitaan puhelimitse täsmällinen toimituspaikka.

Hinnoittelu ja ohjeet