Skip to main content
ValikkoSulje
Ilman sopimusta

L Paketti kotimaahan

Enintään 37 x 36 x 60 cm

L-koon paketin voit ostaa kätevästi suoraan verkosta, ilman sopimusasiakkuutta. Maksa paketti luottokortilla tai verkkopankissa ja vie se lähimpään palvelupisteeseen tai automaattiin. Voit myös tilata lähetyksellesi noudon.

€9.90

  • Vie lähimpään postiin tai automaattiin
  • Maksa kortilla tai verkkopankissa, saat Helposti-koodin heti
  • Toimitus noutopisteeseen (tai lisäpalvelusta kotiovelle)
Lähetysohjeet
1. Pakkaa paketti lähetysvalmiiksi
2. Valitse pakettisi ulkomittoja vastaava koko ja täytä pyydetyt tiedot

Pakettia ei tarvitse punnita, mutta varmista, että se ei paina yli 32 kg.

3. Maksa lähetys ja ota talteen Helposti-koodi
4. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero. Jätä paketti jonottamatta mihin tahansa automaattiin tai vie se postin kassalle.

Tai tulosta osoitekortti, kiinintä se paketin päälle ja jätä paketti jonottamatta mihin tahansa palvelupisteeseen.

Tilaus on voimassa 14 päivää.

Saatavilla olevat lisäpalvelut ja hinnat
Särkyvä paketti€10.00

Mikäli lähetys sisältää helposti särkyvää tavaraa, on syytä valita Särkyvä-lisäpalvelu. Kiinnitä paketin päälle ”Helposti särkyvä” -lipukkeita, joita saa posteista tai voi tulostaa tilauksen lopussa.

Säilytysajan pidennys€2.00

Pidennä lähetyksen säilytysaikaa palvelupisteissä 7 vuorokaudella.

Postiennakko€5.50

Kun lähetät paketin postiennakolla, vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.

Summa ohjautuu pankkitilillesi, minkä tahansa Suomessa toimivan pankin tili käy. Summa on nostettavissasi maksamisen jälkeen 2–4 pankkipäivän kuluessa. Postiennakon enimmäismäärä on 2 000 euroa.

Pakkausohjeet
Pakkausohjeet

Valitse pakkaus tavaran koon mukaan. Huolehdi, että pakkaus on iskunkestävä ja varmasti ehjä. Lisäksi lähetyksen tulee kestää 4-5 kertaa oma painonsa.

Pakkaa lähetyksesi mahdollisimman siistiin ja tasaiseen pakettiin. Valitse lähetyksellesi oikean kokoinen laatikko, jotta sisältö ei pääse liikkumaan pakkauksessa. Käytä tarvittaessa esimerkiksi kuplamuovia, styroksia tai vaahtomuovia täyteaineena. Tarttuvat pakkausmateriaalit ja epäsäännöllisen muotoiset tai pyöreät lähetykset saattavat aiheuttaa ongelmia koneellisessa käsittelyssä. Ulommaisena pakkausmateriaalina parasta on pahvi ja paperi.

Kun lähetät pakettisi Postin kautta, voit käyttää mitä tahansa pakkausmateriaaleja. Myös jo aiemmin käytetyt kelpaavat, kunhan ne ovat ehjiä, kestävät kuljetuksessa, eikä paketin päällä ole vanhoja lähetystietoja. Postilta löytyy myös kattava valikoima erilaisia pakkausmateriaaleja, joita voit tilata Postin verkkokaupasta tai käydä ostamassa lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Tarkemmat tiedot ja ehdot
Tarkemmat tiedot ja ehdot

Lähetätkö paljon?

Jos lähetät yli 20 pakettia kuukaudessa, kannattaa sinun tulla postin sopimusasiakkaaksi.