Skip to main content
ValikkoSulje

Huoltokatko verkkopalveluissamme 25.5. klo 18-24. Katkon vaikutukset: Seurantatiedot eivät päivity eikä lähetyksiä voi ostaa lähettämisen verkkopalvelusta posti.fi-sivuilta tai OmaPosti-sovelluksesta. Palvelut toimivat taas katkon päätyttyä. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

OmaPostin käyttöönotto

Lataa itsellesi OmaPosti-sovellus ja käytä Postin palveluja missä ikinä liikutkin. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

OmaPostia käytetään kirjautumalla Postin käyttäjätunnuksella. Luo käyttäjätunnus.

Lataa itsellesi OmaPosti-sovellus ja käytä Postin palveluja missä ikinä liikutkin. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

googleplay

appstore

OmaPosti palvelusta

Kerää laskusi yhteen paikkaan ja seuraa pakettejasi helposti. OmaPosti on arjen käyttöliittymä!

Voit keskittää ja ohjata OmaPostiin paperilaskusi. OmaPostiin ohjautuvat automaattisesti Netpostiisi saapuvat laskut. Muut sinulle saapuneet laskut saat OmaPostiin helposti nappaamalla kuvan laskun viivakoodista puhelimellasi. Jos olet OP:n asiakas, pystyt maksamaan laskut suoraan OmaPostista Pivon avulla. OmaPostin käyttö ja sinne saapuneiden laskujen maksaminen on nopeaa, turvallista ja maksutonta. Sovellus muistuttaa sinua eräpäivistä ja arkistoi laskusi.

OmaPostin avulla voit seurata sinulle saapuvien pakettien kulkua. Appi näyttää sinulle lähetyksen vaiheet ja muistuttaa sinua, kun paketti on noudettavissa. Kun olet lähettämässä pakettia, voit ostaa paketinlähetyksen kätevästi OmaPostista. Säästät aina jopa 5 €, kun maksat pakettisi kuljetuksen OmaPostissa.