Skip to main content
ValikkoSulje

Huoltokatko verkkopalveluissamme 25.5. klo 18-24. Katkon vaikutukset: Seurantatiedot eivät päivity eikä lähetyksiä voi ostaa lähettämisen verkkopalvelusta posti.fi-sivuilta tai OmaPosti-sovelluksesta. Palvelut toimivat taas katkon päätyttyä. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kontakti - suoramarkkinointiin

Kontakti on monipuolinen online -työkalu suoramarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Voit hoitaa koko Kotisuora-jakeluiden suunnittelun sekä osto- ja postitusketjun Kontaktissa.

Kotisuora- ja Kotisuora Premium -lähetykset tilataan joko Kontaktissa tai Postittamisen työpöydällä. Kontakti sopii erityisesti kampanja- ja pienpostituksiin, Postittamisen työpöytä säännöllisille ja toistuville postituksille.

Kontaktista löydät suoramarkkinoinnin työkalut ja mahdollisuudet uusasiakashankintaan, viestintään ja tiedottamiseen sekä nykyasiakkaista huolehtimiseen. Osta kuluttaja- tai yrityspäättäjien osoitteet tai suunnittele alueelliset mainosjakelut. Lähetä kirjeet, tiedotteet ja kampanjat myös omille asiakkaillesi yhdellä istumalla. Varmista lähetystesi perillemeno; tarkistaa asiakasrekisterisi kunto ja päivitä se samalla ajan tasalle.

Voit hoitaa koko Kotisuora-jakeluiden suunnittelun sekä osto- ja postitusketjun Kontaktissa:

  • Asiakas tekee Kontaktissa tilauksen ja siirtää sen postittajalle.
  • Kontakti ohjeistaa lähetysten yksiköinnin ja välittää lähetysten tiedot Sähköiselle lähetyslistalle.
  • Saat postittajana tulostettua järjestelmästä kuljetusyksiköiden ohjauslaput ja kimppulaput.

Tutustu ohjeisiin

Kotisuoran postitusohje
Vinkkejä kotisuoran tilaajille ja postittajille