Skip to main content
ValikkoSulje

Postinohjauspalvelujen hinnat

Postinohjauspalvelut ovat osoitekohtaisia ja jokainen palvelu tilataan erikseen. Palvelumaksu on palvelutilauskohtainen.

Posti Osoitteenmuutos

Osoitteenmuutoksella tarkoitetaan ilmoitusta, jolla postinsaaja ilmoittaa Postille osoitteensa lakkaamisesta ja tämän tilalle tulevasta osoitteesta. Osoitteenmuutos on maksuton.

Posti edelleenlähettää osoitteenmuutoksen perusteella vanhaan osoitteeseen lähetetyt kirjelähetykset, ellei lähettäjän kanssa ole toisin sovittu. Osoitteenmuutostieto ei ohjaa pakettilähetyksiä.

Muuttopostipalvelu

Osoitteenmuutoksen yhteydessä postilähetyksien edelleenlähetys 12 kk.

Muuttopostipalvelu on vakituisen osoitteenmuutoksen yhteyteen tilattava kattava edelleenlähetyspalvelu. Edelleenlähetämme uuteen osoitteeseesi osoitteelliset kirjelähetykset, lehdet ja osoitteelliset mainokset. Perille toimitettavat lähetykset ja pakettilähetykset eivät sisälly palveluun.

Hinnat, kun palvelutilaus tehty

Hinnat€/12kk
Internetissä33,90
Lomakkeella45,30

Posti Määräaikainen edelleenlähetys

1 viikko - 2 kuukautta

Hinnat, kun palvelutilaus tehty

Hinnat€/ 1 viikkoa - 2 kk. alv 0€/ 1 viikkoa - 2 kk. alv 24
Internetissä27,0633,55
Lomakkeella36,9045,76
Seuraavat alkavat kuukaudet / kk8,6010,62

Posti Jakelun keskeytys

1 viikko - 2 kuukautta

Hinnat, kun palvelutilaus tehty

Yli kahden kuukauden määräaikaisen postin edelleenlähetyksen ja jakelun keskeytyksen palvelumaksu perustuu kahden kuukauden jaksoihin.

Viikkomääritys tarkoittaa 7 päivää. Palvelun kestoa laskettaessa palvelun alkamis- ja päättymispäivä lasketaan palvelun voimassaolopäiviksi.

Hinnat€ / 7 - 14vrk€ / 2 viikkoa - 2kk
Internetissä15,3025,50
Lomakkeella25,1036,90