Skip to main content
ValikkoSulje
Lähettäminen

Huoltokatko verkkopalveluissamme 25.5. klo 18-24. Katkon vaikutukset: Seurantatiedot eivät päivity eikä lähetyksiä voi ostaa lähettämisen verkkopalvelusta posti.fi-sivuilta tai OmaPosti-sovelluksesta. Palvelut toimivat taas katkon päätyttyä. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lähettäminen

Hinnat ja laskurit

Katso voimassa olevat hinnat.

Paketin lähettäminen

Lähetyksesi tavoittaa vastaanottajan nopeasti ja varmasti, kun osoitetiedot ovat merkitty oikein ja lähetyksesi on pakattu ohjeiden mukaisesti. Kun lähetät ulkomaille, tarkista paketin kohdemaan mukaiset kuljetusajat, mitta- ja painorajat sekä maakohtaiset rajoitukset.

Postitus- ja maksutavat

Kirjeiden lähettämiseen on vaihtoehtoja. Sopisiko yrityksellesi vaikkapa postitusvalmiit kirjekuoret päivittäispostitukseen tai lähettäisitkö kirjeet mieluummin suoraan tietokoneeltasi?

Rahdin lähettäminen

Oikealla pakkaamisella varmistavat lähetyksen perillemenon ehjänä ja lähetys on myös helppo ja turvallinen käsitellä.

Kirjeiden, mainosten ja lehtien postittaminen

Tutustu käteis- ja sopimusasiakkaille tarkoitettuihin postittamisohjeisiin.

Vaaralliset ja kielletyt aineet

Kuluttajien lähetyksissä ei saa olla vaarallisia aineita, esineitä tai muuta luonteeltaan vaarallista tai kiellettyä.

Ohjeet postitustaloille

Tältä sivulta löydät koosteen suurten tai säännöllisten lehti-, kirje- ja suoramainoserien postitusohjeista ja työkaluista.

Ohjeita ja materiaaleja verkkokauppiaille

Verkkokauppias, olemme tehneet sinulle valmiin materiaalipaketin eri toimitustapojen esittelemiseen. Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa se käyttöön!

Laboratorionäytteiden lähettäminen

Laboratorionäytteitä voit lähettää kirjeessä tai paketissa. Näytelähetyksiä kuljetetaan kotimaassa mm. kirjeenä, vastauslähetyksenä, pakettina tai rahtina.